//

Папа Бенедикт XVI зустрінеться з членами італійського харизматичного руху Віднова в Святому Дусі

У суботу, 26 травня 2012 р., напередодні свята Зіслання Святого Духа, Святіший Отець Бенедикт XVI зустрінеться з членами італійської організації Віднова в Святому Дусі, яка належить до католицького харизматичного руху. Зустріч, присвячена 40-річчю цього руху в Італії відбудеться на площі Святого Петра у Ватикані.

 

Тисячі паломників з усієї Італії зберуться на площі перед Ватиканською базилікою на найважливішу зустріч свого «ювілейного» року, пригадуючи також зустрічі з попередніми Папами Слугою Божим Павлом VI та блаженним Іваном Павлом ІІ. О 9-й годині розпочнеться молитовна програма, під час якої учасники ділитимуться свідченнями. Далі кардинал Анджело Баньяско, Архиєпископ Ґенуї та Президент Єпископської Конференції Італії, очолить Євхаристійне богослуження, наприкінці якого на площу прибуде Бенедикт XVI, щоб зустрітися з паломниками. З цієї нагоди Святіший Отець уділив повний відпуст на загальних умовах (сповідь, Святе Причастя та молитва в наміреннях Папи) для всіх тих, хто візьме участь у цій аудієнції на площі Святого Петра.

 

Віднова в Святому Дусі – це церковний рух, який нараховує в Італії понад 200 тисяч учасників – мирян, богопосвячених осіб та священиків – об’єднаних у понад 1900 групах та спільнотах. Він здійснює свою діяльність у єдності з Міжнародним Служінням Католицької Харизматичної Віднови – організацією Папського права, яка опікується католицькою харизматичною відновою в усьому світі.

 

Джерело: Радіо Ватикан