//

Зустріч родин мігрантів у Стрию та нічна піша проща Стрий-Кохавино

У Стрию, 26-27 травня, при каплиці святого священомученика Йосафата Кунцевича, відбудеться зустріч мігрантів та їхніх родин та нічна піша проща Стрий-Кохавино. Організатори: Пасторально-місійний відділ УГКЦ, референтура у справах мігрантів та іммігрантів Стрийської єпархії та БФ «Карітас» Стрийської єпархії УГКЦ.

 

Розпочнеться зустріч молебнем біля Чудотворного образу Ліської Богоматері у катедральному храмі Успіня Пресвятої Богородиці, 26 травня, о 18.45, який очолить Преосвященний Владика Тарас Сеньків.

 

Відтак о 19.30 паломники вирушать у нічну пішу прощу Стрий-Кохавино із зупинкою в с. Стриганці, де розмовлятимуть у групах на тему: «Чи можна стати святим у сучасному світі?».

 

У неділю, 27 травня, у Кохавино, в храмі святої Покрови Божої Матері о 03.00 відбудеться Божественна Літургія, опісля - хресний хід зі свічками до місця появи Чудотворного образу та цілющого джерела.

 

Рівно ж на зустрічі можна буде придбати книгу Ігоря Лазоришина про шосту Міжнародну пішу прощу родин мігрантів із Самбора до Зарваниці «Кроки до неба».

 

palomnyk.at.ua