//

Антихристиянські «вуха» адміністрації Обами

Впливова американська організація «Media Matters for America», відома своїми зв’язками із Білим Домом, базує свою працю на антихристиянській основі. Як стало відомо, ця група, що "проводить моніторинг, аналіз та виправлення консервативної дезінформації в американських медіа", останнім часом все частіше нападає на християнські служби новин.


Як інформує агенція CBN News, «Media Matters» є неприбутковою ліберальною наглядовою групою, яка є «вухами» не лише основних ЗМІ, але і адміністрації президента Обами. В рамках своєї стратегії «Media Matters» останнім часом намагається протистояти християнським організаціям та їх про-християнському «упередженню в повідомленні новин та аналізі американських ЗМІ».


«Для випусків новин та коментарів типовим стає представляти точку зору, яка поширює… консервативну ідеологію під впливом християнства», – зазначає група у звіті для Служби внутрішніх доходів (IRS).


Репортер «The Dailer Caller» Вінс Когліаніз провів розслідування щодо нападів «Media Matters» на християнські організації. «Вже у першому абзаці свого звіту для IRS «Media Matters» заявляє про те, що вона планує стати антихристиянською організацією», – зазначає він. – «Хоча цікаво, що у публічній заяві про свою місію організація не згадує про те, що має намір нападати на християнську ідеологію».


Варто додати, що агенція  «CBN News» попросила «Media Matters» прокоментувати цей документ, однак не отримала відповіді.