//

Після чергового засідання працівників Патріаршої курії УГКЦ у Львові відбулася презентація порталу для мігрантів «Навігатор»

«Ми є представниками львівського сегменту Патріаршої курії УГКЦ, важливого для діяльності Глави Церкви. Збираючись на періодичні засідання, ми щоразу замислюємося над тим, як скромне служіння кожного з нас може допомогти Предстоятелю Церкви в здійсненні його нелегких завдань», - звернувся до  працівників о. Петро Рак, адміністратор персоналу Патріаршої курії УГКЦ у Львові, під час чергового засідання, що відбулося 23 квітня 2012 року у Відділі комісій патріаршого рівня, який знаходиться у Свято-Юрському комплексі.

 

Розпочалася зустріч традиційно - спільною молитвою на Святій Літургії в соборі Святого Юра. По закінченні молитви голови комісій та керівники відділів розповідали про роботу очолюваних ними структур за останній період та плани наступні місяці. Крім того, учасники засідання привітали диякона Василя Рудейка, заступника голови Патріаршої літургійної комісії УГКЦ, із дияконськими свяченнями.

 

Наприкінці робочого засідання Світлана Одинець, керівник проектів та програм Комісії УГКЦ у справах мігрантів, разом із Тарасом Гринчишиним  представила інформаційний портал «Навігатор». Розпочинаючи презентацію, п. Світлана розповіла про історію створення порталу (вона сягає 2009 року) і наголосила, що він представляє український світ у міграційному просторі, який не обмежується діаспорними рамками. До речі, презентація «Навігатора»  запланована також на рівні київських і львівських мас-медіа.

 

Департамент інформації УГКЦ