//

За найкраще знання Святого Письма на Всеукраїнському рівні нагороджена Фігуш Ольга

29 – 30 березня 2012 року в Острозі Рівненської області Національний університет «Острозька академія», за підтримки Міністерства освіти і науки України провів V Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії». Із Скали-Подільської була запрошена  учениця 9 класу Фігуш Ольга. До конкурсних випробовувань учнів старших класів входило написання соціального проекту для допомоги дітям-сиротам та усний його захист перед членами журі, письмові тести на знання Святого Письма, дебати на тему «Християнські моральні цінності – запорука доброчесного життя. Чи є альтернатива у ХХІ столітті?». Учасниками олімпіади було більше сотні дітей з різних куточків України.

 

Розпочалась олімпіада святковим молебнем у Храмі Острозької Академії. Було приємною несподіванкою те, що Фігуш Ольга була нагороджена грамотою «За найкраще знання Святого Письма».

 

Участь учениці у Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії» є водночас визнанням і високою оцінкою щоденної праці вчителя християнської етики Ірини Куньки та священика греко-католицької церкви Скали-Подільської о. Василя Германюка.

 

Поїздка учениці на олімпіаду стала можливою завдяки підтримці голови Скала-Подільської селищної Ради Л. Й. Черепія. Також фінансову лепту внесли вчитель християнської етики Ірина Кунька та о. Василь Германюк. Подяка також педагогічному колективу, духовенству та учням колегіуму св.Йосафата, що при монастирі оо.Василіян м.Бучача за плідну співпрацю та комплексне сприяння у поїздці на Всеукраїнську олімпіаду.

 

Ольга від душі вдячна організаторам за те, що змогла відчути себе причетною до святої віри, показала свої знання і побачила багато цікавого.

 

Стаття-відгук п.Наталії Фігуш (матері учасниці олімпіади)
Джерело: skalaugcc.at.ua