//

Голлівудський продюсер планує зняти продовження «Страстей Христових»

Через 8 років після феноменального успіху «Страстей Христових» Мела Гібсона, голлівудський продюсер Девід Вуд  вирішив зняти художній фільм про воскресіння Ісуса Христа, повідомляє CNL-NEWS з посиланням на ChristianToday.


«Воскресіння» буде унікальним у багатьох відношеннях фільмом, сказав він в інтерв'ю Christian Post.

«Справжня сила християнства - це воскреслий Христос, - сказав 49-річний Вуд. - Хоча ми всі знаємо, що Христос пішов на хрест за наші гріхи, саме реальна сила Його Воскресіння робить нас християнами. Ця друга історія про нас. Це історія про любов і надії ».


Крім фільму «Воскресіння», Вуд, який є ветераном кіновиробництва з 30-річним стажем, має ідею, напевно, ще більш приголомшливу. Він планує почати фінансувати фільм з допомогою християнської спільноти віруючих до того, як будуть знайдені претенденти на участь у фільмі, в тому числі, сценарист.

«Ми хочемо робити все в протилежному Голівуду дусі. Зазвичай ви йдете і збираєте гроші в інвесторів. Ви берете сценарій. Ви наймаєте всіх учасників. Ви знімаєте фільм, озвучуєте і редагуєте його, потім просуваєте його на ринку 5-6 місяців, а потім він виходить в кінотеатрах і на DVD і так далі », - сказав Вуд.


«Але Бог нам показує, - що цього разу нам потрібно зібрати команду, яка могла б вести цей проект, - пояснив він. - Спочатку ми плануємо повідомити християнські церкви світу, що вийде цей фільм ».

«Ми віримо, що Мел добре потрудився, об'єднавши церкви через свій фільм. Це ще один спосіб глобального впливу на церкву, тому що церква нагадує сплячого гіганта, і їй потрібно прокинутися », - сказав він.

Вуд сказав, що він і команда з 5 чоловік, які є виконавчими директорами, не тільки просять інвесторів допомогти зібрати 40 мільйонів доларів для фільму, а й зацікавлені у виробництві «найважливішого фільму цього століття, а, можливо, і в історії».


В планах - допомогти пробудити інтерес до фільму, щоб християни, які заходять на веб-сайт проекту фільму, ставали «духовними продюсерами».

Духовний продюсер - це людина, яка пожертвувала мінімум 25 доларів або більше на некомерційний проект, зобов’язалася молитися за проект «Воскресіння», поділилася інформацією зі своїми знайомими через Фейсбук, Твіттер або в інших спосіб.


Духовні продюсери матимуть можливість «брати участь в процесі створення фільму, пропонуючи ідеї для сценарію, допомагаючи відбирати акторів, призначаючи сценаристів світового класу, продюсерів та членів команди, щоб знімати фільм в Ізраїлі».

«Ми відкриті для служінь, які хочуть співпрацювати з нами, - сказав Вуд. - Організації, які бачать, як «Воскресіння» може бути використане в якості матеріалу для їх роботи, можуть також сприяти виготовленню фільму ».


Він сказав, що, коли будуть зібрані кошти, його команда планує залучити найкращих фахівців у всіх сферах кіновиробництва.

«Коли настане кульмінаційний момент, ми віримо, що Бог скаже нам залучити сценариста і написати сценарій. Ми навіть не знаємо, хто це буде. Ми дійсно намагаємося робити те, що Бог говорить нам робити, і це звучить безглуздо, але ми віримо, що це - найкращий спосіб, - сказав Вуд. - Ми плануємо займатися маркетингом протягом 1,5-2,5 років перед тим, як зняти і випустити фільм. Це новий спосіб кіновиробництва ».


Прокат фільму також буде унікальним. Вуд сказав, що на прем'єрному тижні фільму він буде показаний не тільки в кінотеатрах, але також буде транслюватися по церквах, домівках, школах і всіх комп'ютерних та переносних приладах у всьому світі.

«Буквально весь світ буде дивитися цей фільм в одні й ті ж вихідні, - сказав Вуд. - Таким чином, ми не замикаємося на типово голлівудській схемі, яка, на жаль, користується перевагою у виробників фільму ».

Хоча Вуд сказав, що він «рулить» проектом фільму, він визнає, що його плани потребують більшої, ніж просто допомоги ще 4-х виконавчих директорів.

«Бог використав мене, щоб зібрати цих людей разом. Це просто 5 палких віруючих християн, які вважають, що такий фільм повинен з'явитися. Процес не контролюється людьми. Він  повинен контролюватися Богом. Це єдиний спосіб зробити все як слід », - сказав він.

«Я відчуваю, що нам потрібен каталізатор. Такий фільм може бути каталізатором для обговорення та підбадьорення людей, він буде сфокусований на тому, з чим ми всі згідні, на головному, а не на дрібницях. Мені дійсно надзвичайно цікаво - чи може це привернути людей до Бога, Ісуса і Святого Духа? »