//

Хресна дорога для родин

Післязавтра, 1 квітня, у 5-ту неділю Великого Посту Комісія Родини Львівської Архиєпархії запрошує усіх бажаючих до с. Страдч, Яворівського р-ну на Хресну дорогу української родини.

 

Як було повідомлено в Комісії Родини Львівської Архиєпархії, на цій прощі відбудеться молитва за зміцнення щасливих родин, за силу в надії для родин, що переживають кризу. Також за виховання дівчат та хлопців, щоб нове покоління зростало до розуміння подружньої та батьківської любові.

 

Розпочнеться паломництво о 16.00 год. біля храму «Успення Пресвятої Богородиці» с. Страдч, Янівського деканату. Доїхати можна маршрутками в намрямку Яворова, які відправляються  зі Львова біля Янівського кладовища.

 

Очолить молитву о. Тарас Фітьо, голова Комісії родини Львівської Архиєпархії. Молитовні роздуми під час цього хресного шляху допоможуть застановитися кожному учаснику прощі над важливістю християнського виховання дітей, нерозривності союзу чоловіка та жінки і плеканні спільної молитви в сімейному колі.

 

Нагадаємо, нещодавно відбулася нічна піша проща родин мігрантів до Страдчу. Близько трьохсот учасників, під час якої, разом зі священнослужителями Львівської Архиєпархії цілу ніч на святій Страдецькій горі возносили свої молитовні намірення до Господа Бога за щасливу долю українських сімей, члени яких розкидані по цілому світі.

 

У найближчу неділю подібне моління відбудеться за наші родини, сім’ї та дітей.

 

Час Великого Посту – час тиші, покаяння і навернення. Тож використовуймо кожну нагоду, щоб присвятити свій час для молитви та діл милосердя.

 

Повідомлено в Комісії родини Львівської Архиєпархії

Джерело: www.ugcc.lviv.ua