//

Ораторія Олександра Козаренка «Страсті Господа Нашого Ісуса Христа»

У Квітну неділю, 8 квітня 2012 р. о 18.00 год. в Гарнізонному храмі свв. Верховних апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) розпочнеться ораторія Олександра Козаренка «Страсті Господа Нашого Ісуса Христа». Як повідомив продюсер проекту Михайло Перун, на початку  цього страсного дійства зі своїм духовним повчальним словом виступить Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Львівський владика Ігор. Відтак вечір духовної музики продовжиться піснеспівами страсних звучань у виконанні заслуженої капели України «Трембіта» в супроводі симфонічного оркестру, які переплітатимуться з духовними читаннями.

 

Духовні тексти, як і все дійство будуть приурочені початку страсної седмиці, яка розпочнеться наступного дня після ораторії, щоб усі присутні на цьому вечорі змогли ще раз застановитися над Хресною жертвою Спасителя і розпочати час останнього тижня Страсної Чотиридесятниці в глибокій призадумі та роздумах над своїм життям. Також виступ супроводжуватиметься лазерними світловими ефектами та професійним звуковим оформленням.

 

Ораторія організована Благодійною фундацією «Андрей» при співпраці з Львівським відділенням Національної Всеукраїнської музичної спілки та Заслуженої капели України «Трембіта».

 

Квитки на це дійство розповсюджуватиме інформаційний партнер проекту інформвидання м. Львова ОТ-ОТ.

Адреса квиткової каси: вул. Галицька, 3.

Телефон: 050 3706117
Прес-служба Львівської Архиєпархії