//

Радіо-марафон «Україна для Христа»

30 березня з 9-00 до 22-00 вперше в історії християнських ЗМІ Україні буде організований Радіо-марафон.

 

30 березня «Радіо Марія» проводить радіо-марафон «Україна для Христа». Метою заходу є пропаганда християнського способу життя, реклама християнських ЗМІ на території країни а так само збір коштів на розширення трансляції «Радіо Марія».

 

Радіо-марафон «Україні для Христа» являє собою день прямого ефіру на радіо. Причому, значну передач будуть вести волонтери радіо. В ефірі будуть так само представлені голоси з областей де «Радіо Марія» вже веде мовлення або планує його почати найближчим часом.

 

У цей день співробітники, волонтери та слухачі Радіо Марія закликають віруючих прийняти найактивнішу участь у житті церкви, в пропаганді християнських цінностей в своєму оточенні. І природно просити про допомогу у розвитку християнських засобів масової інформації.

 

30 березня - так само день відритих дверей на «Радіо Марія» - день коли слухачі зможуть прийти в студію, своїми очима побачити як робиться радіо, поспілкуватися з журналістами, волонерамі. Можливо, і самі вийти в ефір.

 

Закінчиться день - Службою Божою за участю волонтерів, слухачів і, природно, працівників «Радіо Марія».

 

Детальніше про марафон, його завдання у зверненні співробітників і волонтерів “Радіо Марія”, опублікованого на сайті:


Додаткова Інформація:

«Радіо Марія» - всесвітня родина католицьких радіостанцій, яка об'єднує на сьогодні понад 60 станцій в 50 країнах світу.

«Радіо Марія» в Україні почало своє мовлення у 2010 році. Це некомерційнастанція, яка існує за рахунок пожертв своїх слухачів.

І сьогодні це 24 години мовлення 7 днів на тиждень. В ефірі крім релігійних передач- програми соціальної спрямованості, дискусії, дитячі передачі. Відмінністю «Радіо Марія» є спрямованість на допомогу своїм слухачам. А саме -консультації в ефірі і поза ефіром, соціальна активність.
«Радіо Марія» багато в чому волонтерський радіо. Над ефіром працюють більше 120 волонтері віком від 6 до 70 років.

Джерело фінансування будь-якій станції всесвітньої родини «Радіо Марія», в тому числі і в Україні - пожертви віруючих.

Контактні дані:
Частоти мовлення «Радіо Марія»
Київ: 68,69 FM
Ковель: 68,48 FM
Рівне: 68,24 FM
Вінниця: 70,91 FM

телефон радіо:             +380 44 572 29 29     
e-mail: info@radiomaria.org.ua
інтернет-адреса: radiomaria.org.ua

 

 

 

Звернення колективу Радіо Марія до своїх слухачів

Слава Ісусу Христу!

Дорогі брати та сестри,
"Радіо Марія", яке виникло трохи менше двох років тому, вже транслюється у Волинській, Рівненській (шість годин на добу — в нічний час) та Київській областях. На початку квітня ми маємо почати мовлення у Вінниці та Вінницький області.


В планах - цілодобова трансляція у Львівській Рівненської областях.

 

Ми розуміємо важливість розширення зони мовлення. Адже таким чином ми доносимо Слово Боже до більшої кількості міст, селищ,сіл. Це означає, що тисячі нових людей зможуть почути християнський голос у своєму домі і прийти до Христа.

 

Ми вдячні нашим слухачам за їхню допомогу у розвитку радіо. За їх молитви, допомогу в роботі студії, пожертвування, завдяки яким ми змогли розширити зону мовлення.

 

І ми маємо намір йти далі. Ми знаємо що наші позивні хочуть почути жителі Житомирської, Хмельницької, Тернопільської областей. І це - наші найближчі плани.

 

Проте, для здійснення цієї місії ми потребуємо допомоги кожного з вас. Саме тому 30 березня «Радіо Марія» організовує радіо марафон «Україна для Христа».


Метою марафону є допомогти як можна більший кількості людей прийти до Бога, знайти утішення та розраду в своєму житті. Віримо, що земля України, насправді, потребує Христа.


В цей день ми запрошуємо кожного з вас відчути себе приналежним до родини «Радіо Марія», яка складається з багатьох і багатьох наших слухачів.


В цей день ми будемо чути голоси різних областей країни, голоси тих, хто допомагає у проголошенні Слова Божого, тих, хто готовий ділитися своєю вірою.


В цей день ми будемо так само просити  допомоги наших слухачів.

 

Як можна допомогти «Радіо Марія»?


Передусім, це  просто увімкнути радіоприймач і таким чином приєднатися  до радіо марафону.


Можна  розповісти про «Радіо Марія» своїм близьким, друзям, знайомим. І завдяки тому більша кількість людей зможе віднайти віри в своєму житті.


Можна прийти на Радіо,подивитися як ми працюємо, запропонувати свою допомогу


Окрім цього ми запрошуємо усіх на Божу Службу та молитву, яку відбудеться ввечері 30 березня, під час цієї літургії будемо молитися за «Радіо Марія», за наших слухачів, за Україну.


І, нарешті, у цей день під час радіо марафону будемо збирати кошти для початку мовлення у нових регіонах а також для вдосконалення нашого радіо.

 

Географія нашого мовлення вже збільшилася в п'ять разів. Витрати так само зросли багаторазово. Досить сказати, що, згідно договору з концерном РРТ доставка сигналу, наприклад, до Рівного та Ковеля коштує 13 000 гривень на місяць. Вінниця - стільки ж.

 

Розміри нашого бюджету, на жаль, такими темпами не ростуть. Так, нам зараз дуже важко. Ми, природно, сплачували і сплачуємо поточні платежі по трансляції сигналу.

 

Однак у планах - створення регіональної студії у Вінниці, роботи з поліпшення якості нашого мовлення. А це - придбання і встановлення нової техніки на передачу сигналу, в студії, в храми з яких плануємо транслювати служби. Разом  тільки потреби на техніку складають близько 60 000 гривень до кінця року. З них 20 000 - необхідні в найближчі місяці.

 

Що до розширення географії, то конкурси на нові частоти оголошуються регулярно. Обов'язкові ліцензійні платежі що дозволяють брати участь в них (проте не гарантують перемогу) складають близько 15 000 гривень. Ми повинні мати ці кошти на рахунку для участі  в конкурсах. Для того щоб люди змогли почути «християнський голос в своєму домі» - почути позивні «Радіо Марія»

 

Приміром, зараз є можливість замовити «розрахунок частоти» на передавачі в Бердичеві (покриватиме сигналом Житомирську область). Це - невеликі гроші- в межах 10 000 гривень. Але такий пункт як «розрахунок можливості» мовлення не заплановано нашим бюджетом на 2012 рік.

 

Таким чином, щоб ми могли розвиватися, покращувати якість передач нам необхідні додаткові кошти. Найближчі потреби: 20000 на техніку, 30 000 - резерв на розширення зони мовлення. В сумі як мінімум 50 000 гривень протягом найближчого місяця.

 

Повторимо, це - кошти для відновлення техніки на передавальної вишки в Києві, техніка у Вінниці та Рівному. А так само резерв для участі в конкурсах на нові частоти. Для однієї людини сума велика. Але нас слухає, нам допомагає не одна тисяча людей. А якщо не все, всього лише 5000 наших слухачів  пожертвують додатково всього лише по 10 гривень? Багато це чи мало? Давайте задумаємося велика чи це сума для кожного з нас, щоб хтось, в іншому місті почути зі свого приймача такі прості слова «Слава Ісусу Христу!" 

 

Стати нашим Волонтером можна зателефонувавши на наш номер  +380 44 5722929, відправивши повідомлення з нашого сайту (http://radiomaria.org.ua) або залишивши повідомлення в соціальних мережах (аккаунт Радіо Марія “Вконтакте”: http://vk.com/id160766764, Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001606096651)


Фінансово підтримати “Радіо Марія” засобами можна одним з таких способів:
Банківський переказ на наш рахунок: Міжнародна благодійна організація “Радіо Марія” р/р 26007011127102 у ПАТ “Альфа-Банк”ЄДРПОУ 36825553, МФО 300346


Якщо Ваша банківська карта дозволяє проводити платежі через Інтернет, Ви можете перерахувати кошти за допомогою форми на нашому сайті


Поклавши пожертви в наші наші скриньки в наступних храмах:
Київ: Катедральний собор св. Олександра, парафія Марії Матері Церкви (бул. Перова), парафія Воздвиження Хреста Господнього, парафія св. Миколая, парафія Успіння Пресвятої Діви Марії а також в соборі св. Василя Великого.


Поза Київом: Духовна семінарія (Ворзель), парафія пресвятої діви Марії Неустанної Допомоги (Бровари), парафія Воздвиження Святого Хреста (Фастов)


Переказати кошти з електронного гаманця Webmoney (ці пожертви йдуть цільовим чином на підтримку сайту, оплату сервера цілодобового мовлення, інтернет-зв’язок з парафіями для трансляції служб в нашому ефірі):


1. Знайдіть найближчий термінал самообслуговування (з нього зазвичай поповнюють рахунки мобільного зв’язку):
2. На сенсорному екрані виберіть “WebMoney”.
3. Введіть 12 цифр номеру нашого WMU-гаманця — U352303067054 .
4. Термінал перевірить правильність номеру гаманця і попросить внести гроші.
5. На екрані буде відображена внесена Вами сума.
6. Натисніть кнопку підтвердження.

Номери наших гаманців:
гривня: U352303067054
Євро: E269410818642
долар: Z410233507660
рубль: R142462614137