//

Джордж Клуні підтримує християнські благодійні організації

Джордж Клуні високо оцінив роботу християнських гуманітарних організацій, які надають допомогу населенню в зонах збройних конфліктів.

 

Актор розповів CBN News, що християнські місії грають важливу роль в наданні гуманітарної допомоги.

 

"Вони проводять тут багато роботи", - сказав він. "Коли ми були на мітингу в Дарфурі, то бачили багато людей віри, які важко працюють".

 

Клуні був давнім прихильником встановлення миру в Дарфурі, розташованому в західному регіоні Судану. Нещодавно він провів вісім днів в Судані, а потім відвідав комітет сенату з закордонних справ, де розповів про насильство, яке чиниться урядом Судану проти цивільного населення в прикордонних районах.

 

У минулу п'ятницю він і його батько були заарештовані під час проведення мітингу біля посольства Судану у Вашингтоні, округ Колумбія, після того, як Клуні з батьком проігнорували вимоги поліції припинити мітинг.

 

Незадовго до свого арешту, Клуні заявив журналістам: "Нам потрібно надати гуманітарну допомогу Судану, перш ніж ситуація там перетвориться в найгіршу гуманітарну кризу в світі".

 

"Потім, ми тут, щоб змусити уряд в Хартумі зупинити вбивства невинних чоловіків, жінок і дітей. Зупинити їх насильство і припинити голод. Це все, що ми просимо".

 


За матеріалами ru.christiantoday.com