//

У Львові відбувся Біблійний семінар для провідників біблійних гуртків України

З 16 по 18 березня 2012 року у Реколекційно-відпочинковому центрі Львівської архиєпархії УГКЦ, що в Брюховичах, відбувся Біблійний семінар для провідників біблійних гуртків України. Програма Біблійного семінару передбачала чотири тематичні зустрічі, які ґрунтувалися на детальному аналізі книги Йони. Крім того, учасники читали вибрані тексти Святого Письма, працювали в групах, спільно молилися. Про це повідомила с. Луза Цюпа, СНДМ, заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ.

 

Організатором цього заходу, який провів о. Тарас Барщевський, координатор Біблійного апостоляту УГКЦ, викладач Українського католицького університету, є Патріарша катехитична комісія УГКЦ і Катехитично-педагогічний інститут УКУ.

 

На семінар прибули священики, богопосвячені особи та миряни Львівської, Івано-Франківської, Київської, Тернопільсько-Зборівської архиєпархій, Самбірсько-Дрогобицької, Коломийсько-Чернівецької, Сокальсько-Жовківської єпархій та Донецько-Харківського екзархату УГКЦ.

 

Під час семінару була проведена презентація Пастирського листа Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ, до усіх вірних «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», яку провела с. Луїза Цюпа, СНДМ.

 

Департамент інформації УГКЦ