//

Реколекції для дівчат - «Дозволь себе віднайти»

З 8 по 11 березня 2012 року в реколекційному домі сестер служебниць в м. Надвірна вже вдруге  відбулися реколекції для дівчат на тему «Дозволь себе віднайти».


У реколекціях взяли участь 18 дівчат Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей. Проводили реколекції сестри служебниці Мирослава Яхимець та Єроніма Вовчак.


Завданням цих реколекцій було допомогти дівчатам усвідомити та пережити правду, що «Бог є  Любов» (1 Йо 4, 8), і все що від Нього походить, є любов’ю. Незважаючи на  духовну кризу суспільства, у якому можна дуже легко втратити справжні орієнтири і загубитися на різних перехрестях псевдо- цінностей та почати сумніватися в тому, що Бог справді мене любить,  найважливіше,   досвідчити, що Бог є першим «шукачем» людини. Він не втомлюється, не перестає шукати – аж доки не знайде. Господь кожного дня чекає, ніколи не втрачає надії, навіть коли ми зневірилися, Він очікує і прагне, обійняти нас знову віднайдених люблячим Отцем.

 

Після закінчення  реколекцій, майже кожна учасниця  ділилася, що вдячна Богові за цей час, у якому по- новому пережила тайну покаяння і  сповнена миру та радості, які походять від справжньої зустрічі з Христом.

 

Ps. До уваги бажаючих та шукаючих дівчат: з 22 по 25 березня відбудеться повторний тур реколекцій “Дозволь себе віднайти”. Зацікавлених просимо телефонувати тел.. +380673674813 с.Мирослава, +30671778716 с.Любомира, або написати rekoldim@gmail.com

 

Джерело: www.rekoldim.com