//

Владика Богдан (Дзюрах) відвідав підопічних дітей БФ «Карітас Київ»

«1 березня 2012 року у перший тиждень Великого посту та перший день весни владика Богдан (Дзюрах), керівник Адміністрації Патріаршої курії відвідав Благодійний фонд «Карітас Київ», де провів час разом із підопічними дітьми Карітасу та оглянув діяльність Благодійного фонду»,  -  повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

 

Серед  дітей БФ «Карітас Київ», з якими владика був, розмовляв, а навіть взяв участь у гуртку майстер класі по оздобленню великодніх кошичків, були діти вулиці, діти із кризових та малозабезпечених сімей. Вказаний майстер-клас організований та буде тривати щотижня завдяки п. Володимиру і п. Інні, які приїхали разом із Владикою Богданом.

 

«В їхніх очах я бачу світло та радість, вони цікаві, активно залучаються до запропонованої діяльності, незважаючи на життєві проблеми, які їх торкнулися. Вони діти Божі, які потребують нашої опіки та співчуття, яке б дало їм надію для їхнього майбутнього. Всі ми маємо проявляти милосердя до потребуючих, до чого і запрошую усіх людей доброї волі. Радію, що сьогодні міг бути із ними», - сказав Владика Богдан, підсумовуючи свій візит до Карітасу.

 

На завершення о. Роман подякував владиці за відвідини Карітасу та постійну пам'ять і допомогу для потребуючих.

 

Прес-служба БФ «Карітас Київ»
Джерело: www.ugcc.org.ua