//

"Коли молишся, будь як гора, нерухома в тиші - її думки своїм корінням доторкаються вічності!"

В монастирі Сестер Служебниць НДМ( РКЦ), в Крисовичах 24-26 лютого відбулася ІІІ формаційна зустріч кандидатів на аніматори Руху Світло-Життя. У зустрічі взяло участь 31 особа. Головним організатором зустрічей є о. Мирослав Заяц, модератор Руху Світло-Життя у Львівській Архідієцезії, йому допомагали Сестри Служебниці, диякон Андрій Гано і клерик Назар Білик з Вищої Духовної Семінарії РКЦ, що в Брюховичах.


Провідною темою зустрічі була молитва. Під час праці в групах, молоді люди задумувались над питанням: "що таке молитва і як добре молитися, щоб молитва була милою Господу і корисною для мене?"


Висновок один: молитва - це зустріч з Богом, до якої треба заздалегіть підготуватись! Кожен з нас має також віднайти свій спосіб молитви, але це завжди має бути особиста розмова з моїм Отцем, котрий дав мені життя і прагне мого добра та щастя!


Ввечері у пятницю, молодь підготувала і взяла активну участь у набоженстві хресної  дороги разом з парафіянами Санктуарію Матері Божої Фатімської, що в Крисовичах.


В суботу, учасники вчилися як правильно, щоб усі зрозуміли , читати Слово Боже під час Євхаристії, як добре заспівати псалом респонсорійний, як приготувати процесію з дарами та коментарі до неї, а також, що важливе під час написання молитви вірних. В суботньому плані зустрічі особливий час був призначений на Намет Зустрічі.
Під час зустрічі не забракло також молитви про беатифікацію засновника Руху Світло-Життя Слуги Божого о. Францішка Бляхницького в 25 річницю Його смерті.


Переповнені правдивою радістю та натхненням молоді люди повернулися додому, щоб власним "світлом", яке отримали від Бога наповнювати інших!


Наступна формаційна зустріч відбудеться 16 - 18 березня!
Щиро запрошуємо !


о. Мирослав Заяць, Модератор Руху Світло-Життя у Львівській Архідієцезії
с.М Кароліна, Служебниця НДМ  

 

Детальніша інформація та зголошення за тел.:
096 48 86 162 (с.М.Кароліна)  (e-mail: sestra.karo@gmail.com )
Пожертва за участь в реколекціях добровільна!