//

Хоростківській спільноті «Емануїл» - 1 рік

Молодіжна християнська спільнота «Еммануїл», яка діє у Хоросткові при церкві Положення Чесної Ризи Пресвятої Богородиці, відсвяткувала свій перший День народження. Спочатку членів спільноти було мало – лише 20 хлопців та дівчат, але з часом, завдяки наполегливій та заохочувальній праці нашого духівника о. Петра Панасюка і Божій допомозі, молодих людей побільшало. І радість нашого свята цього року розділила вдвічі більша кількість молоді.

 

Програма святкування була досить насиченою. Розпочалось наше торжество, звичайно ж, молитвою. Потім ми вітали один одного із цим чудовим і важливим для кожного з нас святом. Також спільнота взяла активну участь у Вечірній Службі. Приємною несподіванкою стало те, що нас прийшли привітати молодші друзі із катехитичної школи. І, найголовніше,  наше святкування показало, що віруюча молодь теж може відпочивати і по-сучасному проводити час.

 

Подібні заходи справді залишають приємний слід у серцях винуватців та гостей свята. Тому хочеться ще раз привітати спільноту «Еммануїл» з першим Днем народження! Божої опіки, ласки, терпіння, натхнення! Хай всі справи увінчуються успіхом, а в серцях хай завжди горить іскра Божої любові!

 

Світлана Магеровська, член спільноти «Еммануїл»
Джерело: www.buchacheparchy.org.ua