//

Молодь Воплоченого Слова на Буковелі розважала над Євангельськими правдами

Літні дитячі, підліткові та молодіжні табори для отців Згромадження Воплоченого Слова вже стали доброю традицією. Вони проходять щорічно починаючи з 2001року і налічують близько 80 учасників кожен зокрема.  Проживаючи протягом тижня в наметовому містечку молоді люди мають змогу не тільки добре відпочити, але одночасно роздумувати над Євангельськими правдами, брати участь у щоденній Літургії, сповідатися та спілкуватися з отцями.

 

            Не зупиняючись на досягнутому отці вирішили організувати також зимовий молодіжний табір. Ця ідея зародилася у о.Софрона Зелінського, ВС після відвідин гірськолижної школи у Австрії минулого року. Але організувати гірськолижний табір в Україні це надважке завдання яке потребує великих технічних , а в свою чергу і матеріальних затрат. Потрібно було до мінімуму звести витрати на дорогу, проживання, харчування, катання і навчання. Та завдяки Божому Провидінню і завзятості о.Софрона перший карпатський гірськолижний табір 2012 все ж таки відбувся.

 

            З 15 по 19 лютого 2012 року на ТК «Буковель» пройшов перший карпатський гірськолижний табір Молоді Воплоченого Слова. 30 учасників на чолі з організатором табору о.Софроном Зелінським, ВС протягом чотирьох днів мали змогу гарно відпочити та вдосконалити свої вміння у їзді на гірських лижах. Щоденна Свята Літургія, Сповідь, Духовні розмови з отцями, споглядання захоплюючих краєвидів зимових карпатських гір сповнило серця всіх учасників правдивою радістю. Ця радість відрізняється від тої яку пропонує сучасний озлоблений, зневірений і занудний світ, бо віра це єдина правдива радість і будь які труднощі долаються тільки заради неї. Жити без віри без постійної боротьби за Правду це не жити, а животіти.

 

            Всі учасники першого карпатського гірськолижного табору МВС висловлюють велику подяку о.Софрону Зелінському, інструкторам та спонсорам завдяки яким цей табір відбувся і з нетерпінням чекають наступного.

 

o. Роман Влашин
Джерело: www.dzvonyfm.if.ua