//

Глава УГКЦ зустрівся із представниками благодійного фонду «Реновабіс»

Блаженніший Святослав (Шевчук), в рамках свого візиту до Німеччини, 13 лютого 2012 року зустрівся з представниками благодійного фонду «Реновабіс». Зустріч почалася відвідинами Катедрального собору Пресвятої Богородиці, що у м. Фрайсінґ, де зародилася Архиєпархія Мюнхену і Фрайсінґу.

 

Під час відвідин катедри Блаженніший Святослав познайомився з історією однієї із найбільших архиєпархій Німеччини, яка налічує понад 1,5 мільйони католиків. Також дізнався про історію будівництва Катедрального собору м. Фрайзинг та її архієреїв. Перед мощами святого Корбініана, який є покровителем  і опікуном єпархії, Блаженніший молився за розвиток УГКЦ.

 

Пояснюючи символіку ікони Святої Трійці Андрія Рубльова, що знаходиться у соборі, він подякував присутнім співробітникам благодійного фонду «Реновабіс», що «вони своєю працею допомагають будувати вічність на землі, допомагають побачити вічність тим, які довгі роки не могли її бачити та сприяють розбудові УГКЦ». «Наша Церква молячись за них, молиться за всіх добродіїв, які допомагають усім Церквам, щоб вони допомагали будувати нове суспільство у Христі в дусі євангелізації Європи», – сказав Глава УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ