//

Керівники прес-служб УГКЦ зустрілися у Тернополі

Елементи мультимедійної комунікації та розвитку єпархіальних прес-служб стали основною темою зібрання, що відбулося 7 лютого у приміщенні курії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. Прес-секретарі на чолі з керівником Департаменту інформації УГКЦ о. Ігорем Яцівим проаналізували ефективність діяльності місцевої прес-служби та працювали над проектом положень про єпархіальні прес-служби.

 

Високопреосвященний архиєпископ і митрополит Кир Василій Семенюк у спільному засіданні представив основні виклики, які ставить перед церквою сучасний медіа-простір Тернопільщини та висловив необхідність покращення діяльності власної прес-служби.

 

У доповіді на тему “Мультимедія” керівник мультимедійної студії “Свічадо” Павло Сковронський розповів про мультимедійні засоби комунікації, як інструменти покращення ефективності єпархіальних сайтів.

 

Захід організував Департаментом інформації УГКЦ. Він має на меті консолідувати зусилля єпархіальних прес-служб для більш плідної праці у медіа-просторі.

 

Подібні зустрічі відбувають щоквартально у різних єпархіях. Наступну заплановано провести у місяці травні в Івано-Франківську.

 

Джерело: www.tze.org.ua