//

Екзорцист остерігає католиків не відходити від релігійних практик

Дослідження Інституту Статистики Католицької Церкви показують, що в Польщі збільшується кількість католиків, які перестають практикувати свою релігію. У зв'язку з цим, о. Ян Палига, екзорцист і директор Центру духовної допомоги у Варшаві, направив звернення до осіб, котрі дистанціювалися від релігійних практик. "Ви робите помилку", – застерігає священик.


"Розвинену у вас з дитинства підсвідомість, свідомість і надсвідомість через хрещення і миропомазання практично неможливо усунути,– вона  продовжуватиме нагадувати  про себе до кінця Ваших днів", - підкреслює о. Палига.


Як інформує wiara.pl, "Пастирський лист" нагадує про незгладимий характер хрещення. Хоча автор говорить, що його метою не є навернення адресатів, проте однозначно застерігає: "Дистанціюючись від Церкви та релігійних практик, ви робите помилку".


О. Ян Палига народився в 1930 році, зараз є екзорцистом Варшавсько-Празької Єпархії. В 1982-1997 був головним редактором щомісячника "Королева апостолів". Є автором декількох книг.


Отець також обіймав посаду заступника провінції польських палотинів. Заснував в кільканадцятьох єпархіях Польщі і за кордоном спільноту важких подруж.