//

Успіх Біблії на Facebook

Бенедиктинці з Tинця створили сторінку, що популяризує Святе Письмо на соціальній мережі. Це перша така ініціатива в світі, – інформує "Dziennik Polski".


Наприкінці минулого року бенедиктинці з Tинця підготували вірянам несподіванку до Адвенту – Біблію Тисячоліття в аудіо-версії. Цього року під час великопоспосних реколекцій завдяки монахам з Tинця можна читати і обговорювати Біблію на Facebook.

 

Акція "Святе Письмо у форматі mp3" мала величезний успіх, якого ніхто з монахів не очікував, тому вони вони вирішили створити "Святе Письмо у форматі mp3" на Facebook. До цих пір на жодній популярній соціальній мережі не було Святого Письма і всього, що з ним пов'язане.

 

"Це ще один інструмент і метод, за допомогою якого можна легко і швидко достукатися до серця людей. На профілі "Святе Письмо у форматі mp3" щодня ми готуємо уривки зі Святого Письма в аудіо-форматі, щоб слухати. На додаток ми розміщаємо коментарі до біблійних текстів, записані у відомих дослідників Святого Письма, та літургійні коментарі на кожен день. І найголовніше – кожен прихильник профілю "Святого Письма у форматі mp3" на Facebook має можливість скачати Біблію Тисячоліття повністю, звісно, для прослуховування", – розповів газеті о. Йоаким Зелек.

 

За матеріалами: wiara.pl