//

Програма Апостольської подорожі Святішого Отця Бенедикта XVI до Мексики й на Кубу

У вівторок, 31 січня 2012 р., у Ватикані оприлюднено офіційну програму Апостольської Подорожі Святішого Отця Бенедикта XVI до Мексики та Куби, яка триватиме від 23 до 29 березня 2012 року.

 

У п’ятницю, 23 березня, вранці Святіший Отець вилетить з римського міжнародного аеропорту Фюмічіно до аеропорту Ґванахуато в однойменному центральномексиканському штаті, де після чотирнадцятигодинного перельоту відбудеться офіційна церемонія привітання.

 

Наступного дня, 24 березня, ввечері Бенедикт XVI здійснить візит ввічливості до Федерального Президента, який відбудеться в Ґванахуато, опісля Папа матиме коротку зустріч з дітьми на площі Миру.

 

У неділю, 25 березня, Римський Архиєрей очолить Службу Божу та проказування молитви «Ангел Господній» в парку Двохсотліття Незалежності в Леоні, а ввечері молитиметься вечірню разом з єпископами Мексики й Латинської Америки в катедральному соборі Пресвятої Богородиці в Леоні.

 

У понеділок, 26 березня, Святіший Отець попрощається з Мексикою та відлетить на Кубу, де в аеропорту Сантьяго-де-Куба відбудеться церемонія привітання, а ввечері Бенедикт XVI очолить Службу Божу з нагоди 400-річчя віднайдення статуї Пресвятої Богородиці Милосердя дель-Кобре, яка служитиметься на площі Антоніо Масео в Сантьяго-де-Куба.

 

Наступного дня, 27 березня, Папа відвідає санктуарій Пресвятої Богородиці Милосердя дель-Кобре та відлетить до столиці Гавани, де ввечері у столичному Палаці Революції здійснить візит ввічливості до Президента Державної Ради та Ради Міністрів. Опісля в Апостольській Нунціатурі в Гавані Римський Архиєрей під час вечері зустрінеться з кубинським єпископатом.

 

У середу, 28 березня, Бенедикт XVI очолить Службу Божу на Площі Революції в Гавані, а ввечері відлетить до Риму.

 

Джерело: Радіо Ватикан