//

Лідери мирянських організацій у Тернополі обговорили план дій на 2012 рік

30 січня близько 30 мирянських лідерів від 17 мирянський організацій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії зустрілися у приміщенні архиєпархіального управління. Учасники зустрічі обговорили план заходів на 2012 рік, який УГКЦ проголосила Роком мирянина. Захід відбувся з благословення високопреосвященного архиєпископа і митрополита Кир Василія Семенюка та з ініціативи новопризначеного синкела у справах мирян о. Павла Репели.

 

Отець Павло Репела ознайомився із діяльністю організацій архиєпархії, дякував присутнім за працю для добра Церкви, а також побажав кожному проявляли живу віру і правдиву любов до ближнього та Христової Церкви.

 

Голова комісії у справах мирян Анна Зварич зокрема зазначила: “2012 рік Синод Єпископів УГКЦ оголосив Роком мирянина. Ми хочемо приділяти мирянам більше уваги... Це час усвідомлення правдивого призначення християнина – бути живим носієм Божої істини”.

 

Наступна зустріч у рамках приготування Року мирянина відбудеться з отцями-деканами Тернопільсько-Зборівської митрополії.

 

Джерело: www.tze.org.ua