//

У німецькій системі вищої освіти з'явилася нова спеціальність – «теологія та економіка»

У німецькій системі вищої освіти з'явилася нова спеціальність – «теологія та економіка». Ерфуртський університет розпочинає навчання за програмою цього курсу з початком зимового семестру 2012/13, повідомляє сайт вузу.

 

Програма нової спеціальності спрямована на подвійну кваліфікацію в галузі теології та економіки. Вона реалізується спільними зусиллями католицького теологічного і державознавчого факультетів університету Ерфурта. Після закінчення курсу присвоюють ступінь бакалавра або магістра.

 

Бакалаври в галузі «теології та економіки» працюють у християнських релігійних та соціальних організаціях і аналізують та розробляють стратегії та концепції бізнесу на тлі ринкової економіки і соціального ладу Німеччини.

 

Отримавши ступінь магістра за спеціальністю «теологія і економіка», працюють в галузі управління та менеджменту в «соціальному бізнесі». Диплом магістра надає можливість виконувати адміністративно-управлінські обов'язки в церквах, християнських сервісних компаніях, некомерційних організаціях.

 

За матеріалами: sedmitza.ru