//

Туди, де християнство заборонено, Біблії потраплять на мікрокартах

Міжнародна Біблійна Ліга (Bible League International) оголосила про партнерство з Digital Bible Society з метою створення карти мікро SD, яку заповнять християнською літературою. Цю карту можна буде передавати людям, яких переслідують за сповідування Христа, повідомляє CNL-NEWS з посиланням на Christian Post.

 

Деякі країни не дозволяють громадянам мати релігійні матеріали, які входять у перелік заборонених, і порушення цієї заборони може привести до ув’язнення і навіть смертної кари.

 

«Це нагадує мініатюрний християнський магазин», – сказав Роберт Франк, виконавчий директор Біблійної Ліги, некомерційної організації, розташованої в Іллінойсі, яка допомагає лідерам церков належним чином використовувати Біблію та оптимізувати цей процес.

 

Міжнародна Біблійна Ліга з’явилася відразу після Другої світової війни, коли генерал Дуглас Мак Артур зажадав, щоб християнські групи з США посилали Біблії в Японію.

 

У 2011 році організація об'єдналася з розташованим в Техасі світовим Центром з перекладу Біблії, щоб мати ресурси, необхідні для перекладу Біблії на мови різних народів світу.

 

Зараз чіп, який використовують для конспіративного провезення Біблій та іншої християнської літератури за кордон може вмістити інформацію в обсязі 32 гігабайти. Дані стискають до максимуму, щоб громадяни переслідуваних країн могли вкласти ці карти у свої телефони і завантажувати християнські джерела.

 

Видавці, які надали переклади для цього проекту, погодилися зробити це безкоштовно, і деякі роботи переведені на арабську, фарсі, китайську та інші мови, щоб допомогти християнам, котрі живуть в країнах, де їх переслідують.

 

Крім Біблій, карти мікроSD також містять: християнську музику і фільми, біблійні коментарі, навчальну бібліотеку.