//

В Ірані арештовано ще одного християнського пастора

В Ірані затримано християнського пастора, передає Майкл Айеленд, ASSIST News Service. За словами Джейсона Де Марса з Present Truth Ministries, пастор Бехнам Ірані був звинувачений в «діях проти порядку».
Де Марс говорить, що це означає, що Ірані організовував зустрічі домашньої церкви і займався іншою християнською діяльністю. У електронному листі в ANS Де Марс повідомляє: «Мені стало відомо, що близько 11 години за місцевим часом він був викликаний на зустріч в особливий відділ і потім арештований». Пастор Бехнам має сім'ю і двох дітей.
 

 

Що стосується справи Бехруза Саде-Ханджані, який знаходиться у в'язниці в Ширазі, Де Марс повідомив, що його процес, нарешті, призначений на 5 лютого. Де Марс також інформує, що Юсеф Надархані залишається у в'язниці в провінції Лакан, в північному Ірані. «Його становище не змінилося. Йому все ще загрожує смертний вирок за відступництво. Він чекає Верховного Суду, щоб він або підтвердив або відхилив звинувачення. Продовжуйте молитися за нього і його сім'ю».
 

 

За матеріалами: Седмица.Ru