//

Католицький міністр під прицілом ісламських терористів

Ісламські терористичні організації готують напад на федерального міністра в справах релігійних меншин Шахбаза Бхатті. Це повідомляє на сайті ватиканської місіонерської агенції FIDES Загальнопакистанський союз меншин (APMA), заснований міністром-католиком, який на цей час є головою Союзу.

 

Посилаючись на доповідь спецслужб Пакистану APMA висловлює "глибоку заклопотаність доповідями про підготовлюваний напад на міністра, який став мішенню номер один через свою прихильності до скасування Закону про богохульство". Асоціація закликала органи державної влади до максимальної охорони міністра.

 

Сам міністр вже отримав "смертний вирок" від потужної терористичної організації "Лашкар-е-Toіба", останні новини підтверджують, що бойовики дійсно мають намір здійснити свої плани. "Моліться за мене і за моє життя. Я людина, яка спалила мости позаду себе, я не можу і не хочу повертатися до цих питань. Я буду боротися з екстремізмом на захист християн аж до смерті ", - сказав агенції FIDES політик.

 

Шахбаз Бхатті народився 9 вересня 1968 року в мусульманській родині, в ранньому віці навернувся на католицьку віру через Євангельську розповідь про Ісуса, Який помер і воскрес для спасіння всього людства. У 1985 році разом з групою друзів заснував альянс меншин.

 

За свою непохитну діяльність на захист релігійних меншин, зокрема християн, отримав безліч міжнародних нагород, у тому числі Нагороду Релігійної Свободи, якою був відзначений у Фінляндії 2003 року, американську Премію Миру 1998 року, а через рік - канадську премію за відстоювання прав людини.

 

 

За матеріалами fides.org