//

У Соборі Святого Юрія відбулась подячна Літургія за прожитий рік

«Коли ми усвідомимо, що все що відбулося в попередньому році, та в цілому нашому житті, і зрозуміємо, що ті чи інші події не є випадковість, ті чи інші люди є Божі посланці в моє життя, як би я їх не кваліфікував добрі чи злі. Коли ми так поглянемо на наш прожитий рік і на наше прожите життя і відкриємо, що кожна хвилина нашого життя це дар Бога для нас, з Його великої любові, нас неминуче охопить велика радість, і неминуче сповнить великий мир і прийде благодарення Богові за наше життя. Не просто так собі подякуємо за цей прожитий рік, бо так личить дякувати, а прийде велике усвідомлення, що Бог повсякчас з нами» - так сказав владика Венедикт Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії на проповіді під час подячної Божественної Літургії за щасливо прожитий рік.

 

Разом з Архиєреєм на цій урочистій Літургії спільно молились усі працівники Курії Львівської Архиєпархії, священнослужителі і парафіяни Архикатедрального собору Святого Юра.

 

По завершенні спільної молитви Владика Венедикт привітав усіх з наступаючим Новим роком і побажав усім у Новому Році Божого благословення, Божої ласки, великої радості від життя, яке Господь нам подарував. «Слідуймо за Господом і просімо в Нього сили й витривалості на цілий наступний рік» – таким закликом Архиєрей закінчив своє слово до усіх присутніх на молитві.


Прес-служба Львівської Архиєпархії УГКЦ