//

У Львові Владика Богдан (Дзюрах) провів передріздвяну зустріч із працівниками Курії

Підбиваючи підсумки цього року, ми, як вірні Христової Церкви, скеровуємо свій погляд до Бога, адже ми співпрацюємо із Ним. Ми трудимося над тим, щоб Боже Царство проявлялося на наших українських землях і  наша Церква була закваскою Божого Царства у світі", - сказав  Владика Богдан (Дзюрах), адміністратор Патріаршої курії УГКЦ, 28 грудня 2011 року на передріздвяній зустрічі із працівниками Курії.

 

Зустріч розпочалася спільною колядою у новому приміщенні для патріарших структур УГКЦ на території Свято-Юрського комплексу, що у Львові.

 

"Ми є співпрацівниками Бога у поширенні Його Царства на землі, тому я бажаю вам сповнитися  Божою любов'ю, котра б вас скріпила, благословила ваші родини і сім'ї та мотивувала до ревної праці в наступному році  на славу Божу і для добра нашого українського народу", - сказав Владика Богдан, зазначаючи, що 2011 рік видався Роком Божих благодатей. «Адже у цьому році наша Церква пережила чимало знаменних подій: це і вихід на емеритуру Блаженнішого Любомира (Гузара), і ревна молитва за добрий вибір нового Глави Церкви, яким з волі Божої став Блаженніший Святослав (Шевчук)».

 

Відтак Владика Богдан вручив подячні грамоти від Глави Церкви, вислуженим Головам Комісій УГКЦ, які цього року, згідно декрету, завершують служіння у проводі комісій. «Повне визнання і подяку за щире і ревне служіння» Блаженніший Святослав визнає п. Марії Кожух, голові Комісії у справах Родини, о. Івану Гнатіву, голові Комісії у справах шкільництва, п. Лесі Коваленко, голові Комісії «Справедливість і мир», п. Стефану Дмитришину, голові Комісії у справах душпастирства охорони здоров‘я.

 

На завершення зустрічі о. Петро Рак, Адміністратор Персоналу Патріаршої Курії у Львові, від імені всіх працівників привітав Владику Богдана з Різдвом Христовим.

 

Департамент інформації УГКЦ