//

Лист-розпорядження Владики ІГОРЯ, Митрополита Львівського, щодо проведення акції "Колядуймо на собор"

Лист-розпорядження Владики ІГОРЯ, Митрополита Львівського, щодо проведення акції "Колядуймо на собор"

Всесвітлішим, Всечеснішим та Преподобним отцям-парохам,

адміністраторам та настоятелям Львівської Архиєпархії

 

Слава Ісусу Христу!

Дорогі у Христі!

Синод Єпископів Української Греко-Католицької Церкви у 2011 році постановив: «Провести у різдвяний час 2011 -2012рр. у всій УГКЦ акцію «Колядуймо на собор» для збору пожертв на завершення будівництва Патріаршого центру в Києві».


В рамках акції кожний вірний може скласти пожертву на завершення будівництва Патріаршого собору в м. Києві та отримати листівку з різдвяним привітанням Блаженнішого Святослава. Ім'я та прізвище кожного жертводавця та розмір складеної пожертви будуть вказані на відривній частині (корінці листівки).


Для виконання цієї постанови Синоду Єпископів УГКЦ, прошу Вас про наступне:


1) кожної неділі і у всі свята у період з 25 грудня 2011р.Б. до 15 лютого 2012р.Б. по закінченні Святих Літургій зробити оголошення про дану акцію, наголосити про її важливість, відтак заохотити вірних до спільної коляди у храмі, після якої кожний бажаючий міг би у захристії скласти пожертву та отримати іменну листівку з привітанням;


2) поручити парафіяльним колядникам, які будуть колядувати по домах, щоб вони теж інформували наших вірних про цю акцію, мали при собі привітальні листівки і приймали пожертви від тих, хто бажає їх скласти.


3) до 29 лютого 2012р.Б. всі зібрані кошти прошу передати до бухгалтерії Курії Львівської Архиєпархії, які в подальшому будуть перераховані на добудову Патріаршого собору УГКЦ у м. Києві.
При цій нагоді зичу Вам веселих Різдвяних свят та щасливого нового року.

 

З молитвою та Архиєрейським Благословенням,


+ ІГОР
Архиєпископ і Митрополит Львівський