//

Для участі в Міжнародному Євхаристійному Конгресі в Дубліні та Всесвітній Зустрічі Сімей в Мілані потрібна реєстрація

Церква в Ірландії розпочала реєстрацію учасників Міжнародного Євхаристійного Конгресу наступного року. Його 50-річний ювілей відбудеться 10-17 червня в Дубліні. На інтернет-сайті тепер можна замовити квитки для кожного паломника, сім'ї та парафіяльних груп для кожної події. Індивідуальні та групові реєстрації можна здійснити за адресою: www.iec2012.ie/registration. Організатори пропонують тижневе перебування в столиці Зеленого Острова та участь в окремих заходах.

 

Кульмінацією Конгресу 17 червня 2012 року буде так зване Statio Orbis, урочиста Літургія, яка відбудеться в столичному Кроук Парку. У заході візьмуть участь близько 80 тисяч віруючих зі всіх п'яти континентів. Конгрес має нагадати про центральне значення Євхаристія в житті Церкви, – сказав його організатор Архиєпископ Дубліна Діармуід Мартін. Від імені Ватикану допомагає ірландський Архиєпископ П'єро  Маріні, голова Комітету з Міжнародних Євхаристійних Конгресів.

 

Церква в Ірландії раніше розраховувала, що закінчення Конгресу відбуватиметься під головуванням Бенедикта XVI. Ватикан підтвердив, що Папа на тиждень швидше зустрінеться з сім’ями католиків у Мілані. Всесвітні Зустрічі Сімей відбуватимуться з 30 травня по 3 червня 2012 року. У цьому заході можна взяти участь, зареєстувавшись на сайті організаторів http://registration.family2012.com/web/Index.action?l=en

 

За матеріалами: Radio Watykańskie