//

Владика Ігор освятив іконостас в дитячій лікарні

У п’ятницю, 9 грудня Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Львівський владика Ігор освятив іконостас в каплиці Львівської міської дитячої клінічної лікарні (вул. Орлика, 4).

 

Перед початком чину освячення Архиєрей відслужив молебень до Пресвятої Богородиці. Разом з ним співслужили медичні капелани на чолі з головою Комісії Львівської Архиєпархії у справах охорони здоров’я о. Володимиром Мощичем, а також священнослужителі з сусідніх парафій у чисельній присутності медиків та пацієнтів цього медичного закладу.

 

Під час молебню владика Ігор у своєму слові, звертаючись до медпрацівників, побажав їм завжди перебувати з Богом в молитві і творити добро та милосердя через чинення добрих діл для своїх ближніх та хворих, якими опікуються, бо за цим завжди слідує нагорода у нашому майбутньому житті.

 

У свою чергу капелани лікарні подякували владиці від імені керівництва медичного закладу за пастирське благословення, а також усім жертводавцям та людям доброї волі, які спричинилися до спорудження цього іконостасу для Божої прослави серед відвідувачів цієї каплиці.


Роман Соколенко,
Прес-служба Львівської Архиєпархії