//

П’ятидесятниця в листопаді

21-25 листопада в Закарпатті, у мальовничому містечку  Анталівці, що біля Ужгорода, відбувся черговий з’їзд священиків та богопосвячених осіб Католицької Церкви двох обрядів. Головним завданням  з’їзду була  спільна молитва сердець особливо посвячених Богу, яких об’єднує Святий Дух.


Цей з’їзд, як і попередні, натхнений Словом Божим з Діянь Апостольських: «Всі вони пильно й однодушно перебували на молитві разом з жінками і Марією, матір’ю Ісуса, та з його братами».


Для мене, як богопосвяченої особи, ці з’їзди є дуже важливі. На них я дуже відчуваю Бога, діяння Святого Духа.


Священики та богопосвячені особи  особливо потребують спільної молитви і взаємної підтримки: «Нам бо треба боротися не проти тіла й крови, а проти начал, проти властей, проти правителів цього світу темряви, проти духів злоби в піднебесних просторах (Еф 6, 12)».


Наприкінці цього з’їзду багато з нас засвідчило, і засвідчую також я, що Бог нас відновив духовно, обдарував своїми дарами, входив в наші рани, щоб очистити та лікувати…


Серед нас панувала прекрасна братерська атмосфера.


Якщо Ти священик, богопосвячена особа, жінка греко-католицького священика, і читаєш це моє свідчення, то, може, Господь сьогодні заохочує тебе приїхати на черговий з’їзд для духовенства словами з листа до Ефесян: «…кріпіться в Господі та могутності його сили»… Не бійся! Ти не сам, з Тобою Господь та спільнота священиків, братів і сестер, які чекають на Тебе, прагнуть Твоєї молитви за них та бажають молитися за Тебе, за нашу Україну та весь світ…


Чекаємо Тебе в монастирі в Більшівцях (біля Івано-Франківська)
6-10 лютого 2012 р. (з’їзд ввечері першого дня та закінчення обідом останнього).
Повідом про свою присутність:
Школа Християнського життя та Євангелізації, м. Красилів,
тел/факс (00380) 3855 425 17; 425 18
e-mail biurokrasyliw@christschool.org.ua


с. Анна Кліпацька