//

В Австрії католики, православні та юдеї говоритимуть про вартість сім'ї

 


 Католики, православні та юдеї візьмуть участь у європейській конференції "Криза сім'ї", яка триватиме у Відні від 5 до 7 грудня. Міжрелігійна конференція про становище сім'ї в європейських країнах відбудеться з ініціативи засновника фонду "Поклик сумління" (Appeal of Conscience Foundation) рабина Артура Шнейера. У межах конференції відбудуться сесії на тему: "Сім'я і релігійні спільноти", "Сімейне законодавство в Європі", "Сексуальна етика", "Батьки і діти". Учасники конференції обговорять становище шлюбу в постмодерністському суспільстві, контроль народжуваності та аборти, тему шлюбу в мас-медіа та нові можливості передачі релігійних традицій дітям за допомогою Інтернету.


 


Католицьку делегацію очолить Архиєпископ Віденський кардинал Крістоф Шонборн, делегацію Російської Православної Церкви – голова Відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського патріархату митрополит Іларіон, юдейської – головний рабин Москви, глава Європейської конференції рабинів, Пінхас Гольдшмідт.


 


Під час роботи конференції учасники зустрінуться з президентом Австрії Хайнцом Фішером і канцлером Вернером Файманом. За словами рабина Гольдшмідта, в зустрічі візьмуть участь парламентарії з різних країн Європи і члени Європейського Парламенту.


 


За матеріалами www.radiovaticana.org