//

Розпочався прийом заявок на участь в конкурсі УГКЦ «Пісня серця»

Як ми раніше повідомляли, цього року в УГКЦ відбудеться Міжнародний конкурс сучасної релігійної пісні «Пісня серця-2013» під гаслом «Віра, якою я живу». Цьогорічний конкурс присвячений Року віри та 2015-річчю Хрещення України для примноження культурних і духовних цінностей українського народу через популяризацію сучасної релігійної пісні.

 

Конкурс організовують представники Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ спільно із Комісією УГКЦ у справах освіти та виховання, Катехитично-педагогічним інститутом УКУ, Університетом банківської справи м. Києва, Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка», Львівською обласною радою та Міжнародною громадською організацією "Фонд «Духовний вибір»". Змагання проходитиме на парафіяльному, деканальному, єпархіальному, патріаршому(14-15 червня 2013 року) рівнях. Гала-концерт відбудеться 29 червня 2013 року.

 

Відповідно до умов конкурсу тематика пісень повинна відображати суть християнського покликання, християнські цінності. На конкурс приймаються лише дитячі пісні українською мовою (перевага надається новим авторським пісням). Участь у конкурсі можуть брати лише солісти, які виконають одну пісню в інструментальному супроводі, акапельно або під фонограму. Максимальний час співу - 5 хвилин. До участі в конкурсі не будуть допускатися пісні, які перемогли у попередніх конкурсах «Пісня серця». Не можуть брати участі у конкурсі переможці Патріаршого рівня попередніх конкурсів «Пісня серця».

 

Змагання відбуватиметься серед українських дітей України та закордону трьох вікових категорій: 7-10 років, 11-13 років, 14-17 років. Учасники з України повинні подати до оргкомітету заповнену заявку, письмові дозволи авторів слів і музики на виконання пісні, надруковані слова пісні. Учасники з-закордону для участі в патріаршому рівні конкурсу повинні надіслати до 3 червня 2013 року фонограму-плюс конкурсної пісні, заповнену заявку, надруковані слова пісні, письмові дозволи авторів слів і музики на виконання пісні, фото виконавців розміром 10 на 15 см.

 

Більш детальну інформацію можна отримати за тел/факс: (032) 261 24 25.

 

 

Департамент інформації УГКЦ