//

Розпочався набір до Школи духовності УГКЦ

Патріарша комісія УГКЦ з питань євангелізації запрошує взяти участь у Школі духовності, яка відбуватиметься в Унівському монастирі монахів студитів, що на Львівщині. Як зазначає о. Ігор Головчак, секретар цієї Комісії УГКЦ, таке навчання допоможе вірним пізнати основоположні принципи духовного життя, основою якого є три життєдайні джерела християнства – Святе Письмо, Літургія та надбання святих отців. Навчання проводитимуть  отці студити.

 

Школа духовності розрахована на мирян УГКЦ, які прагнуть самовдосконалення. Кількість учасників обмежена – 30 осіб віком 18-50 років. Організатори Школи просять звернути увагу на те, щоб особи, які зголошуються взяти участь у такому навчанні, серйозно поставилися до своєї присутності на всіх етапах навчання.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +380933866155 (о. Ігор Головчак), або за адресою Комісії: ugcc.pke@gmail.com з вказівкою «Школа духовності» до 30 березня. Для запису необхідно буде заповнити анкету та пройти коротку співбесіду, про що буде повідомлено додатково.

 

Повідомили у Патріаршій комісія УГКЦ з питань євангелізації

Програма Школи духовності

6 – 8 квітня 2012 року – «Фундаменти християнської духовності» (ієрм. Ілля Мамчак);

4 – 6 травня 2012 року – «Церковне правил - Утреня, Часи,  Вечірня, Повечір’я, Північна» (схм. Пімен Мойзеш);

30 липня – 5 cерпня 2012 року – «Основи духовної боротьби" (ієрм. Йона Максім), «Християнські чесноти згідно з навчанням отців Церкви» (схм. Пімен Мойзеш);

5 – 7 жовтня  2012 року – «Ліствиця преп. Івана Ліствичника»  (Аліпій Федун);

7 – 9 грудня 2012 року – «Церква в апостольських часах: св. Папа Климент Римський» (ієрм. Юстин Бойко) .

 

Джерело: www.ugcc.org.ua