//

Різдво на Святій Землі

19-26 грудня  відбудеться Різдвяне паломництво на Святу Землю. Поїздку організовує Паломницький Центр Матері Божої Неустанної Помочі.

 

Як зазначають організатори, паломництво передбачає відвудування основних біблійних місць: Назарету, Віфлиєму, Єрусалиму,  Кани Галилейської, Гори Фавор, Єрихону, Хайфи, Ейн Карему та інших. Автобусні екскурсії відбуваються у супроводі професійного дипломованого гіда та священика. Кожного дня передбачається Служба Божа.

 

«Свята Земля -  немає місця на землі більш відомого і більш вшанованого. Це місце  звідки беруть свої витоки три світові релігії: іудаїзм, християнство та іслам, місце - куди впродовж віків спрямовуються погляди віруючих цілого світу», - розповідає директор Паломницького центру Володимир Клименко

 

За його словами, паломництво на Святу Землю є шляхом до витоків і сенсу нашої віри, а в часі Різдва Христового воно набуває особливої втаємниченості і містерії.

 

За оцінками міністерства туризму, Ізраїль і палестинські території в період різдвяних свят відвідають приблизно 70 тис. паломників.

 

«Скасування візового режиму між Ізраїлем та Україною набагато спростило  можливість відвідання Ізраїля нашим співгромадянам, тому він став ще ближчим для українських паломників» - зазначають в паломницькому центрі.

 

З програмою паломництва можна ознайомитись на сайті: www.palomnyk.info