//

Римські туристи використовують найновіші моделі сігвеїв + відео

Вони називаються сігвеї (segways). І вони повільно захоплюють тротуари Риму. В основному використовуються туристами, але творці зробили ще один крок вперед - запустили нову модель для інвалідів.

 


Модель називається “Genny Mobility”. Хоча розробка все ще на стадії тестування, ця італійська компанія вважає, що вже не надто далеко в майбутньому люди з обмеженими можливостями можуть використовувати їх для повсякденних потріб.

 

Розповідає Вітторіо Морбеллі, Президент Рома Segway: "Є люди, які завдяки “Genny Mobility” повернулися до прогулянок на пляжі або на снігу, а також до покупок в супермаркеті повністю самостійно, не потребуючи допомоги."


Компанія Rome Segways була створена в 2008 році з ідеєю створення чогось веселого і інформативного для туристів і, в той же час, ощадливого до навколишнього середовища.

 

Група пропонує можливість таких конкретних маршрутів по всьому місту. Залежно від тривалості туру ціни варіюються від 80 до 150 євро.

 

Марко дель-Монте, комерційний та технічний директор Rome Segways пояснив: "Є маршрути, які знаходяться далеко від всього трафіку і автомобілів, які також показують найкрасивіші і потаємні куточки Риму. Я називаю їх "скарби Риму". Ми показуємо інший Рим, який ви не можете бачити на машині або автобусі. Це спеціальні маршрути, які показують Рим як гарне місто краси і романтики ".

 

Перед початком туру кожен турист вчиться управляти сігвеєм. Після практики тур починається з відео, яке доступне шістьома мовами.

 

 

За матеріалами: Romereports