//

Реколекції у м. Городок з нагоди привезення мощей святого Франциска Асижського

З 12 по 14 серпня, у храмі Святого Духа м. Городка, відбулися трьохденні духовні реколекції з нагоди привезення мощей святого Франциска Асижського.


Реколекційні науки виголосив о. Іван Колтун, парох відомого відпустового місця при храмі Успіння Пресвятої Богородиці, що у с. Страдч.

 

Перша духовна конференція відбулася у п'ятиницю, ввечері, після торжственного внесення мощей святого Франциска до храму та Великої Вечірньої.

 

У своєму вступному слові реколектант наголосив на важливості віри та любові у житті християнина, чим і представив головну думку духовної мандрівки. "Хочемо, щоб завдяки цим реколекціям, кожний з нас, тут присутніх, ще більше скріпив свою віру в Ісуса Христа та виплекав любов до свого ближнього», - заначив о. Іван.

 

Кожного дня, окрім богослужінь та реколекційних наук, вірні мали можливість скористати зі Св. Тайн Сповіді та Євхаристії. Невід'ємною складовою цього часу були також молитви на оздоровлення та помазування присутніх освяченим миром.

 

Завершились реколекції у неділю, 14 серпня, святковою Божественною Літургією, по закінченні якої відбулось уділення усім парафіянам кінцевого благословення мощами святого Франциска Ассизького.

 

Джерело: stryi.ugcc.org.ua