//

П'ятий день Євхаристійного тижня у парафіях УГКЦ молилися за осіб похилого віку

П’ятого дня Євхаристійного тижня в парафіях Тернопільсько-Зборівської архиєпархії було відслужено Божественні Літургії за осіб похилого віку. Зокрема, в Петриківському обласному  геріатричному пансіонаті окрім  Божественної Літургії капелан пансіонату о. Віктор Здеб  відслужив Молебень до Христа Чоловіколюбця, виголосив проповідь про важливість Євхаристії в житті кожного християнина та вділив всім 166 особам, які перебувають у пансіонаті, мирування олією, освяченою на мощах святого Івана Хрестителя. Людей похилого віку прийшли також відвідати волонтери молодіжної організації «Знамення».

 

Шостого дня Євхаристійного тижня   увагу звернено на алко і наркозалежних. В останній день,  7 червня, запрошуємо всіх у своїх храмах стати учасником Євхаристійної жертви  за український народ.

 

Слуга Божий Митрополит Андрей у своєму посланні на Євхаристійний тиждень зазначає: «Немає ліпшого, немає вищого, просто нема іншого достойного благодарення Господеві, як приймати Пресвяту Чашу Його Крові. Тим-то Найсвятіше Таїнство Тіла і Крові Христа Спасителя називається грецьким словом Євхаристія, що означає “благодарення”».

 

Повідомили у Катехитичній  комісії Києво-
Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ

 

Джерело: www.ugcc.org.ua