//

П`ять головних небезпек нової гомосексуальної ініціативи уряду Азарова під номером законопроекту 2342

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК НОВОЇ ГОМОСЕКСУАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ УРЯДУ АЗАРОВА
ПІД НОМЕРОМ ЗАКОНОПРОЕКТУ 2342
 
Менше місяця назад, в Україні сталася непересічна подія – Урядом М. Азарова 19 лютого 2013 року було подано до Верховної Ради України черговий гомосексуальний законопроект, який тепер «без масок».
 
Отже, в чому реальна небезпека та трагедія цього законопроекту?
 
 
По-перше:
 
Вперше в Україні на законодавчому рівні вводитьсяпоняття «сексуальна орієнтація» (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Після цього, уряд і парламент, і всіх охочих вже не можна буде спинити від подібних і гірших ініціатив, а також надання додаткових прав представникам сексменшин (до-прикладу: усиновлювати дітей) та повного зеленого світла для гомосексуалістів, лесбіянок та інших видів нетрадиційних форм, що не тільки руйнують сім`ю, але і всі підвалини здорового суспільства.
 
 
По-друге:
 
Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискримінації(ст. 1 та 5 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні).
 
Що це означає? Це означає, що все, що ви могли б зробити чи не зробити і це кимось із представників сексменшин буде представлено як непряма дискримінація – то це вже буде дискримінація, будь-якою: прямою, непрямою, намір чи підбурювання!!! 
Або якщо Ви захотіли сказати в церкві і не тільки про те, що гомосексуалізм це гріх, то це буде розцінено не тільки намір про дискримінацію, але і підбурювання цілої громади до дискримінації і тут ви не просто за це понесете звичайну відповідальність, але адміністративну і навіть кримінальну, оскільки:
 
 
По-третє:
 
Законопроектом розширено рівні відповідальності включно із кримінальною. Якщо сьогоднішній закон передбачає лише відповідальність, яка передбачена законом, то цим законопроектом вже чітко передбачені можливі форми відповідальності, а саме: адміністративна, цивільна і кримінальна!!! (ст. 16 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні). І що найгірше, свою невинуватість будете зобов`язані доводити Ви, а не представник сексменшин, оскільки:
 
 
По-четверте:
 
Одна з найгірших гомосексуальних ініціатив у ст. 60 цивільного процесуального кодексу України, а саме: у разі наведення позивачем фактів, які дозволяють припустити, що мала місце дискримінація, обов'язок доказування необґрунтованості позовних вимог у цій частині покладається на відповідача. Тобто, вже не геї будуть змушені доказувати, що ви їх дискримінували, наприклад в проповіді назвали, що це гріх чи збочення, ні, йому достатньо буде надати ауді запис проповіді – і ви вже будете зобов'язані доказувати, що ви не дискримінували гея!!! Після запровадження цієї норми, з часом чекаймо величезну кількість позовів і найперше на священнослужителів та всіх моральних людей чи організацій.
Ось реальний шанс для сексменшин закрити рота всім, хто скаже, що вони «не такі»!!!
 
 
По-п`яте:
 
Законом вводиться чітка заборона для ВСІХ, а саме: органам державної влади і місцевого самоврядування, їх посадовим особам, юридичні та фізичні особи, тобто, звичайним громадянам, здійснювати будь-яку дискримінацію, намір про дискримінацію, непряму дискримінацію, підбурювання до дискримінації. (ст. 6 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні).
Ось вам і принцип закритого рота! Запрошуємо Вас до гомосексуальної країни!!!
 
Отже, друзі, хто думав, що нам ще далеко до Штатів чи до Західної Європи, де вже священнослужителі, чи люди доброїсовістібояться говорити, що гомосексуалізм, лесбіянство, що це гріх – ласкаво просимо до такої країни після прийняття законопроекту №2342!!!
 
Що можна робити в такій ситуації? Головне не мовчати і не бути байдужими, чи занадто зайнятими!!! Що найменше – розповсюдьте цю статтю, посилання на неї всім людям кому не байдужа доля України, починайте компаній у соц-мережах, пишіть листи Президенту, Головам фракцій Верховної Рад, робіть пікети – робіть все, що можливо – тільки не мовчіть!
 
Адвокат,

Сергій Гула

Джерело: http://advokatsergiygula.blogspot.com