//

Проща в Сибір «Слідами блаженних преподобномучениць Олімпії та Лаврентії»

З нагоди Десятої річниці проголошення блаженними преподобномучениць Олімпії Біди та Лаврентії Гарасимів, з благословення та під патронатом блаженнішого патріарха Святослава організовується перша проща з України до поселення Харськ (Сибір-Росія) на місце мученичої смерті блаженних сестер.


Паломництво «Слідами блаженних преподобномучениць Олімпії та Лаврентії» триватиме з 28 вересня по 4 жовтня 2011 р.Б. і буде звершуватися за таким графіком:

28 вересня  виїзд зі Львова
29 вересня паломництво по святинях Києва.
Нічний переліт до Новосибірська
30 вересня  м. Томськ
1 жовтня  паломництво до поселення Харськ, де знаходяться могили з
частинками Мощей блаженних преподобномучениць
2 жовтня  паломництво по святинях Томська та визначних пам’ятках
(музей «Слідча тюрма НКВД», пам’ятники жертвам репресій...)
3 жовтня  паломництво по святинях Новосибірська (поклоніння Мощам
блаженних у Каплиці бл. преподобномучениць Олімпії та
Лаврентії катедрального собору Преображення Господнього)
4 жовтня  повернення до Києва, до Львова

 

Приблизна вартість поїздки − 500Є (у вартість входить: квитки на літак Київ − Новосибірськ в обидві сторони, квитки на поїзд Львів-Київ в обидві сторони, супровід автобусом, проживання в Новосибірську та Томську, супровід духівника та екскурсоводів).

 

Якщо Ви бажаєте отримати детальну інформацію і прийняти участь у прощі, просимо зголоситися до 1 серпня 2011 р. у паломницький центр Львівської Архиєпархії «Джерела духовності» за адресою: пл. Св. Юра 5, м. Львів, тел.(032)261-12-89, моб.0669208854, 0671444731 (п. Юрій) або до Згромадження сс.св.Йосифа (с. Рафаїла − моб. 0975886145).