//

Програма візиту Папи на VII Міжнародну зустріч сімей

15 травня прес-служба Святого Престолу опублікувала програму візиту Бенедикта ХVI в Мілан з нагоди VII Міжнародної зустрічі сімей, яка відбудеться з 30 травня по 3 червня. У повідомленні наголошується, що Святіший Отець прибуде на цю зустріч 1 червня. Безпосередньо з аеропорту, близько 17:30 Папа прибуде на головну площу Мілану, де зустрінеться з жителями міста і звернеться до них з промовою. О 19.30 Папа буде присутнім на концерті в міланському театрі "Ла Скала", організованому спеціально для учасників заходу.

 

У суботу, 2 червня в катедральному храмі Мілану, Папа очолить молитву Літургії годин, після якої звернеться до присутних. Крім цього Понтифік помолиться перед реліквіями св. Карла Баромео, що знаходяться в цій катедрі.

 

Перед молитвою "Ангел Господній" Святіший Отець зустрінеться на спортивному стадіоні "Meazza" з тими, хто готується до прийняття таїнства миропомазання. Увечері, близько 17.00 Папа зустрінеться з представниками місцевої влади. Свій день Святіший Отець закінчить участю в "Святі свідоцтв", яке пройде в міському парку "Bresso".

 


Неділя, 3 червеня, буде кульмінаційним моментом візиту Понтифіка в Мілан. Бенедикт ХVI очолить св. Месу в парку "Bresso", а потім помолиться "Ангел Господній".

 

Візит Святішого Отця закінчитися зустріччю з організаторами Міжнародної зустрічі сімей.

 

За матеріалами radiovaticana.org