//

Про ціну людської гідності українські власники бізнесу і топ-менеджери говоритимуть з ректором УКУ

Львівська бізнес-школа УКУ розпочинає зустрічі власників та топ-менеджерів із провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі. 3 лютого в київському готелі «Опера» представники бізнесу поспілкуються з Ректором Українського католицького університету о. Борисом Ґудзяком. Тема розмови – «Скільки коштує гідність».

 

«Мета проекту полягає в створенні майданчика та започаткуванні активного діалогу щодо взаємодії бізнесу і суспільства, – сказала Софія Опацька, директор Львівської бізнес-школи УКУ. Учасники зустрічі зможуть проаналізувати сучасні взаємні виклики та впливи, а в тривалішій перспективі – підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні».

 

«Під час зустрічі власники і топ-менеджери зможуть шукати відповіді на питання наскільки гідність пов’язана із здатністю людини пливти проти течії та як визначати міру балансування на межі принциповості і безпринципності. Одночасно вони оберуть сучасних українських бізнесменів, яких можна поставити в приклад дітям», – сказала Софія Опацька.

 

Джерело: Відділ інформації і зовнішніх зв’язків УКУ