//

Причина оздоровлення – молитовне заступництво папи Івана Павла ІІ

Дев’ятирічний хлопчик був оздоровлений на гробі Івана Павла ІІ. Паралізований Давид з Польщі, у якого лікарі діагностували рак нирки, що метастазував практично на всі внутрішні органи, був оздоровлений після молитві на гробі папи Івана Павла ІІ у 2006 році.


Кардинал Станіслав Джівіш розповів про цей випадок пресі на четверту річницю смерті папи Івана Павла ІІ. Його Викопреосвященство розповів про те, що малого Давида лікарі відпустили з лікарні додому, повідомивши батьків, що йому залишилось максимум тиждень життя. Батьки Мірослав і Люцина з Давидом в інвалідному візку 29 серпня 2006 року потрапили до базиліки св. Петра вже майже перед закриттям. Після молитви на гробі папи Івана Павла ІІ Давид сказав батькам що хоче встати з візка. Попри опирання батьків він встав і почав ходити. Давид був повністю оздоровлений. Сьогодні Давид жвавий 14-літній підліток. Лікарі не мають природнього пояснення цього оздоровлення.


У 2008 році 26-річний Джорі Еблі з Клівленду отримав тяжкі поранення, коли на нього напала банда підлітків. Лікарі не давали йому жодного шансу на життя. Батьки Джорі молилися за заступництво папи Івана Павла ІІ, а також благословили його вервицею, яку благословив папа Іван Павло ІІ. Наступного дня стан Джорі різко поправився і здивовані лікарі константували повне його оздоровлення і зцілення усіх ран.

Джерело: 24sata.hr