//

Представники християнства, ісламу, юдаїзму і буддизму у Києві обговорюють місце релігії в сучасному світі

25 квітня в Києві розпочав роботу дводенний Міжконфесійний Форум "Назустріч змінам — значення релігії в сучасному світі. Віровизнання в умовах демократії та світського суспільства", на який зібралися всесвітньо відомі релігійні лідери з різних країн — представники християнства, ісламу, юдаїзму і буддизму – з ціллю обговорення ролі й місця релігії в сучасному світі.

 

На конференцію прибули лідери найбільших релігійних громад з України, США, Європи, країн СНД та Близького Сходу.

 

Форум, організований за підтримки Фонду Олександра Фельдмана, Інституту прав людини і протидії екстремізму та ксенофобії, а також Українського єврейського комітету, презентує суспільству думки видатних релігійних і громадських діячів з різних країн світу з актуальних питань сьогодення.

 

У програмі конференції візьмуть участь Патріарх Єрусалимський Феофіл III; відомий виконавець хіп-хопа Шайна (Shyne), який успішно поєднує кар'єру в музиці зі стилем життя ультраортодоксального іудея; голова Духовного управління мусульман Росії Нафігул Аширов; Доньед-Лама; колишній Генеральний секретар Ради Європи Вальтер Швіммер; продюсер CNN Іззі Лемберг та інші.

 

Джерело: РІСУ