//

Послання канадських єпископів до молоді

Єпископи Канади звернулися зі спеціальним зверненням до молоді країни, в якому зазначають, що "в сучасному світі, охопленому споживацтвом, накопиченням матеріальних багатств і досягненням прибутку, завжди важливо пам'ятати про цінність простоти, ділення і справедливості в ім'я Євангелія".

 

Єрархи зазначають, що 2011 рік був оголошений ООН роком молоді. Крім того, у Мадриді відбувся Всесвітній День Молоді з Папою Бенедиктом XVI. Єпископи наголошують, що зараз особливо важливо заохочувати молодих католиків до діяльності в ім'я віри, щоб будувати  більш справедливе і щасливе суспільство.

 

"Католицька Церква розділяє повсюдний пошук щастя і миру для всього людства та підтримує всіх людей і групи, який борються з бідністю, хворобами, несправедливістю, нерівністю, порушенням прав людини і забрудненням навколишнього середовища. Це свідчення солідарності Церкви засноване на любові Бога до людства, яку нам показав Христос", – пишуть канадські єрархи. Перед обличчям викликів сьогоднішнього світу єпископи вказують на Біблію, як на "невичерпний ресурс натхнення у важкі моменти". "Для тих, хто живе в єдності з Ісусом Христом, те, що є цінним, це віра, яка реалізується через любов ... Діяльність на благо соціальної справедливості є конкретним способом віддати всього себе нашій вірі та нашій любові, для того, щоб свідчити про християнську надію в усьому світі", – пишуть католицькі єрархи Канади.

 

За матеріалами Радыё Ватыкана