//

Помер всесвітньовідомий екзорцист о. Руфус Перейра

2 травня відійшов у вічність індійський священик та відомий у всьому світі екзорцист о. Руфус Перейра. Як повідомила його особистий секретар Еріка Ґібелло, в отця зупинилося серце під час сну всього за 4 дні до його 79-річчя.


Всесвітньовідомий екзорцист помер в Лондоні, пізніше його тіло буде перевезено до Індії для поховання.


Біографія о. Руфуса Перейри


Отець Руфус був священиком у Архиєпархії Мумбай, Індія. Вивчав філософію, богослів’я та Святе Письмо в Римі, де у 1956 році прийняв священичі свячення. Був доктором біблійного богослів’я.


Впродовж кількох років працював директором в чотирьох школах Мумбаю. Проводив реколекції, навчав Святого Письма та був редактором індійського харизматичного видання «Charisindia». Був професором, викладаючи Святе Письмо у різних Папських богословських інститутах.


Священик був також президентом Міжнародної асоціації служіння визволення та віце-президентом Міжнародної асоціації екзорцистів. Опублікував численні статті на тему євангелізації та зцілення.

 

У 1972 році познайомився з Католицькою харизматичною оновою, коли якраз розпочалась її діяльність в Індії.  Кардинал Грасіас призначив його відповідальним за цей рух. З того часу о. Руфус почав проводити зустрічі, реколекції та місії по всій Індії, а також в Азії, Африці, Європі і Латинській Америці.


О. Руфус був також директором Католицького харизматичного біблійного інституту, який нещодавно був приєднаний до Міжнародної служби католицької харизматичної онови в Римі, відповідальної за глобальне служіння зцілення і визволення. У 1997 році увійшов до складу Ради Міжнародної служби католицької харизматичної онови. 


Нагадаємо, що у 2010 році на запрошення Апостольського Адміністратора о. Руфус відвідав Україну (м. Чортків) та дав інтерв’ю для порталу «Milites Christi Imperatoris».


За матеріалами olivyaz.blogspot.com