//

Поляк-пілот Формули-1 – на беатифікації Івана Павла ІІ

Роберт Кубіца планує взяти участь у беатифікації Івана Павла II –  повідомив портал tvn24.pl, посилаючись на службу OneSpotStrategy.com та німецьке інформаційне агентство SID.


Єдиний пілот-поляк у Формулі-1 зараз проходять реабілітацію в лікарні в італійському П'єтра-Лігуре після важкої аварії в аматорських автоперегонах. Через кілька днів після цієї події Кубіца отримав від кардинала Станіслава Дзівіша запрошення на церемонію беатифікації разом із мощами Івана Павла II: медальйоном з краплею крові та частинкою одягу Папи.


Реабілітація важко пораненого спортсмена відбувається добре: Кубіца встає з ліжка, виконує вправи, і, найголовніше, вже може стиснути в кулак праву долоню, яка найбільше постраждала під час аварії.


Польський пілот вже раніше свідчив про заступництво Івана Павла II. Його ім'я було написане на шоломі, коли він повернувся у Формулу-1 після жахливої аварії, в яку потрапив під час перегонів на Гран-прі Канади. Його машина, токарні, вдарив бар'єри і зруйнувати повністю. Навіть у цьому випадку повернення до перегонів Роберт Кубіца був в небезпеці, але він усе-таки він повернувся. Сподіватимемося, що так станеться й цього разу.


За матеріалами www.info.wiara.pl