//

Поліція Пакистану побила вагітну християнку і її чоловіка

Поліція пакистанського міста Абботабад затримала християнське подружжя, яке безпідставно звинуватили у крадіжці. Вагітну жінку та її чоловіка три дні жорстоко били і примушували зізнатись у вчиненні цього злочину.


Як інформує агенція Compass Direct News, вагітну 30-річну Сальму Еммануел госпіталізували в критичному стані, життя дитини також під загрозою.


Звинувачення у крадіжці висунула господиня дому, в якому працювала покоївкою Сальма. Поліція забрала чоловіка і жінку в різні відділення та змушувала зізнатись у вчиненні злочину. Коли Сальма відмовилась визнавати свою провину, поліцейські почали її бити. Їх не зупинили навіть благання затриманої, коли вона зазначила, що вже 5 місяців вагітна.


Чоловіка Сальми, 39-річного Рашида, також примушували зізнатись, але він відмовлявся. По відношенню до нього також застосували жорстоке насильство. Представники поліції також вимагали в нього зректись християнства і прийняти іслам, і тоді вони його відпустять.


Подружжя утримували у в’язниці три дні, але після того, як поліція не змогла знайти доказів їх провини, була змушена відпустити їх.