//

Подяка Богородиці за торжество істини

Хорватський генерал Анте Ґотовіна з дружиною і дітьми сьогодні, 18 листопада, відвідав хорватський національний санктуарії Пречистої Діви Марії – Марія Бістріца. Генерала, який з сім’єю прибув до святині, радісно прийняли і клир, і вірні.

 

Генерал Ґотовіна прибув до марійської святині, щоб скласти подяку Богородиці за її заступництво. «Я склав обіт Матері Божій, що як тільки буде скасовано несправедливий засуд, першої ж неділі після цього я відвідаю цей санктуарій» - заявив генерал Ґотовіна. Генерал також розповів, що Службу Божу він жертвував в наміренні за всі жертви хорватського народу в часі визвольної війни.

 

Товариш Анте Ґотовіни, генерал Мілан Маркач відвідав сьогодні хорватське місто Вуковар – символ хорватських страждань в часі сербської агресії. Генерал Маркач також відвідав марійський санктуарій у місті Альмаш, біля Вуковару, який був знищений до фундаментів сербським агресором. У цьому санктуарії знаходиться чудом вціліла в часі війни за незалежність чудотворна фігура Матері Божої.


За матеріалами www.vecernji.hr